Μονώσεις Ταρατσών - Στεγανοποιήσεις - Εξωτερική Θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη

Μονώσεις Ταρατσών, Στεγανοποιήσεις, Εξωτερική Θερμομόνωση, Θερμοπρόσοψη. Η εταιρεία Αποστολίδης, με 25 χρόνια εμπειρία στις μονώσεις, αναλαμβάνει την αποτελεσματική μόνωση και θερμομόνωση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Μόνωση - Θερμομόνωση
Μονώσεις, Θερμομονώσεις στα Βόρεια Προάστια

Θερμομονώσεις ταρατσών και Θερμομονώσεις τοίχων εσωτερικά ή εξωτερικά

Προστατεύει το κτίριο από την εισροή υγρασίας, που είναι ανεπιθύμητη για την κατασκευή και για τους κατοίκους του. Εξαλείφει τις ανθυγιεινές συνθήκες, μούχλα και την αναποτελεσματική θέρμανση του χώρου.

Μονώσεις ταρατσών

Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα  υλικά και εγγυούνται πλήρως την αποτελεσματικότητα της μόνωσης.

Θερμομόνωση τοίχων

Η εξωτερική ή εσωτερική θερμομόνωση σταματά την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και διατηρεί τη δροσιά το καλοκαίρι, εξοικονομώντας ενέργεια χειμώνα-καλοκαίρι: λιγότερο καλοριφέρ / λιγότερο air-condition!

Μόνωση κεραμοσκεπής

Αναλαμβάνουμε την αποτελεσματική στεγανοποίηση της κεραμοσκεπής σας. Προστασία από βροχή, χιόνι, υγρασία, θερμότητα στα κεραμίδια της στέγης σας.

Γιατί Μονώσεις Αποστολίδης

Όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας σαν αρχή μας τη συνέπεια, την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την οικονομία, έχουμε αναλάβει μονώσεις σε όλη την Αθήνα και τα Βόρεια προάστια.

Αποστολίδης - 25 χρόνια εμπειρία στις μονώσεις - θερμομονώσεις

Κατάστημα: Λ. Δροσιάς - Σταμάτας 44, Δροσιά Αττικής, 14575
(ΕΝΑΝΤΙ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Τηλέφωνο: 210-6216466 • Κινητό: 6944-144477