Καθαρισμός καμινάδας Κηφισιά - Καθαρισμός τζακιού Κηφισιά

Η εταιρεία Αποστολίδης αναλαμβάνει καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων στην Κηφισιά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό καμινάδων τζακιού χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος σκόνης. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα που απαλλάσσουν το εσωτερικό της καμινάδας από την καπνιά.

Τι είναι ο καθαρισμός καμινάδας

Καθαρισμός καμινάδας στην Κηφισιά
Καθαρισμός καμινάδας -σε όλη την Αθήνα και στην Κηφισιά

Ο καθαρισμός της καμινάδας των τζακιών είναι μια διαδικασία που γίνεται εδώ και πολλούς αιώνες, αφού τα τζάκια είναι πηγή θέρμανσης που χρησιμοποιούνται από πολύ παλιά.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας τζακιού, χωρίς την χρήση χημικών, με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένα αποτελέσματα. Με ειδικά μηχανήματα και βούρτσες καθαρισμού καμινάδας για τζάκια, σόμπες και μπουριά, σας βοηθάμε να διατηρήσετε την καμινάδα σας καθαρή από την καπνιά, ώστε να είναι ασφαλέστερη και να έχει καλύτερη απόδοση.

Ο καθαρισμός του τζακιού & της καμινάδας σας στην Κηφισιά, γίνεται χωρίς να λερωθεί ο χώρος σας και επιπλέον, χωρίς την χρήση χημικών.

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του τζακιού

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνεται τακτικά ο καθαρισμός του τζακιού σας είναι ο κίνδυνος φωτιάς στην καμινάδα σας. Η καπνιά που πιάνουν τα τοιχώματα της καμινάδας κατά τη διάρκεια της καύσης, αποτελεί ένα ιδιαιτέρως εύφλεκτο υλικό. Μάλιστα, η καύση κατάλληλων ξύλων και το ψήσιμο στο τζάκι, επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την καμινάδα σας.

Η ασφαλής συχνότητα με την οποία πρέπει να πραγματοποιείται ο καθαρισμός της καμινάδας του τζακιού, είτε πρόκειται για ενεργειακό είτε για συμβατικό, είναι μια φορά το χρόνο αν η κατανάλωση των ξύλων είναι μεγαλύτερη από ένα τόνο στο διάστημα αυτό. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται ο κίνδυνος ανεπιθύμητης μυρωδιάς, μαυρίσματος τοίχων αλλά και πιθανή ανάφλεξη της καπνιάς (κρεόζωτο) η οποία μπορεί να καταστρέψει την εστία ή ακόμα και να οδηγήσει σε πυρκαγιά.

Καθαρισμός καμινάδας στην Κηφισιά
Καθαρισμός καμινάδας στην Κηφισιά
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές τζακιών τονίζουν ιδιαίτερα την ανάγκη του ετήσιου καθαρισμού καμινάδων.

Επιπλέον, ο σωστός και τακτικός καθαρισμός του τζακιού σας ελαχιστοποιεί τις μυρωδιές μέσα στην οικία σας. Εάν το τζάκι σας καπνίζει, πιθανώς να υπάρχει κατασκευαστικό λάθος στην καμινάδα σας, με αποτέλεσμα να μην ρουφά και να γεμίζει με καπνιά.

Πως γίνεται ο καθαρισμός της καμινάδας

Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει είτε από κάτω, μέσα από το σπίτι, είτε από την καμινάδα. Χρησιμοποιούνται ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα, αφού πρώτα σκεπαστεί αεροστεγώς το τζάκι σας, ώστε να μην λερωθεί τίποτα στο χώρο σας. Η μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δίνει τα βέλτιστα αποτελέσματα και η καμινάδα σας καθαρίζει σε όλο της το μήκος, ακόμα και στης γωνίες.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας σαν αρχή μας τη συνέπεια, την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την οικονομία, έχουμε αναλάβει να καθαρίσουμε καμινάδες και τζάκια σε όλη την Αθήνα και στην Κηφισιά.

Αποστολίδης - 25 χρόνια εμπειρία στον καθαρισμό καμινάδας στην Κηφισιά

Κατάστημα: Λ. Δροσιάς - Σταμάτας 44, Δροσιά Αττικής, 14575
(ΕΝΑΝΤΙ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Τηλέφωνο: 210-6216466 • Κινητό: 6944-144477